HELORO HU Kft.
Szent István krt.18.fsz.3/a
1137 Budapest
Magyarország

Fax: +36-1/270-9047
Mob.: +36-70/621-2182
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
TROCELLEN a világban:

Cégcsoportunk története

Szlovákia - HELORO s.r.o.

A HELORO cégcsoporthoz tartozó HELORO s.r.o. 1992-ben kezdte meg tevékenységét Szlovákiában, hosszútávú beruházásokat folytat az energetikai és fűtéstechnológiai kutatások terén az energiatakarékosabb és költséghatékonyabb szolgáltatások biztosítása érdekében.

Kogenerációs egységek forgalmazása és szervízelése:
A cég (1996 óta) hosszútávon együttműködik többek között az energetika terén 20 éves tapasztalattal rendelkező csehországi TEDOM a.s.  kapcsolt hő- és villamosenergia termelési egységeket (továbbiakban: kogenerációs egység) gyártó  társasággal, amelynek termékeit forgalmazza, valamint azok teljeskörű szervízelését is eláttja. A HELORO s.r.o. Magyarországon bejegyzett technológiai újításnak köszönhetően a termálvízből magas biztonsági faktor mellett kinyert geotermális gázok (70% metángáz, 30% egyéb gázok) teljeskörû felhasználása vált lehetővé a TEDOM cég kogenerációs egységeinek  meghajtása révén.

POLIFOAM szigetelőanyagok:
A HELORO s.r.o. zártcellás PE hab nagykereskedelmével és feldolgozásával bővítette profilját. A HELORO s.r.o., a német Trocellen cégcsoport, ezen belül a Polifoam Kft.  képviselője lett Szlovákiában és Csehországban, ahol kereskedelmi és szaktanácsadói tevékenységet folytat a Szigetelési Üzletág részére. 2009-tõl  PE habfeldolgozással is foglalkozik (PE csõhéj gyártás). A Trocellen több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a polietilén habgyártás és feldolgozás területén, és a világ számos országaiba szállítja polietilén hab termékeit.

Építőipari tevékenység  könnyûszerkezetes épületek tervezése és kivitelezése ökoelemek felhasználásával:

Építőipari tevékenysége során nemcsak a racionalizációra, hanem az európai uniós normáknak megfelelõ fenntartható fejlődés megvalósítására is törekszik. Az épületek kivitelezésekor új építési technológiákkal dolgozik, melyek biztosítják a/az:
 

  • környezetbarát tulajdonságot,
  • légáteresztõ képességet,
  • egészségügyi szempontból kifogástalan tulajdonságot,
  • épületek kiváló energiatakarékosságát


a POLIFOAM szigetelőanyagok, ökoelemek és THERMOSHIELD energiatakarékos festékek felhasználásával.

Csehország - HELORO CZ s.r.o.

A zöld termékek és technológiák közép-kelet európai térnyerése során a POLIFOAM és a THERMOSHIELD termékek iránt is megnőtt a kereslet. A HELORO CZ s.r.o. ennek köszönhetően kezdte meg a HELORO s.r.o-val közel azonos üzleti profilú tevékenységét Csehországban.

Magyarország - HELORO HU Kft.

A HELORO cégcsoport által Szlovákiában és Csehországban forgalmazott zöld termékek és alkalmazott zöld technológiák iránti kereslet megjelent Magyarországon is. Ezen kereslet kielégítése céljából 2011-ben megalakult a HELORO HU Kft.

A HELORO HU Kft. fő profilját képezi a/az:

könnyűszerkezetes ökoelemekbol épült házak tervezése és kivitelezése,
CANABEST szigetelőanyagok forgalmazása,      
THERMOSHIELD kültéri és beltéri hőszigetelo bevonat forgalmazása, épületek felületkezelése, teljeskörű felújítása,
TEDOM kogenerációs egységek forgalmazása és teljeskörű szervízelése,
a termálvízben található metán tartalmú kísérőgáz kinyerése és hasznosítása saját, bejegyzett technológiával

Cégcsoportunk filozófiája

Mint ahogy azt szlogenünk is jól mutatja társaságunknál az energiamegtakarítás és költséghatékonyság  áll a fókuszban.
Mindezek alapján arra törekszünk, hogy környezetbarát életteret biztosítsunk végső felhasználóink, az emberek számára. Tesszük mindezt úgy, hogy kizárólag környezetbarát termékeket és technológiákat használunk, mindemelett a napjainkban oly értékes energiát megtakarítjuk, a költségeket pedig minimalizáljuk.
Hisszük, hogy cégcsoportunk filozófiájával, üzletpolitikájával és célkitűzéseivel hozzájárul egy élhetőbb környezet kialakításához, melynek előnyeit unokáink is élvezni fogják.